sâmbătă, 4 septembrie 2010

| | |

Intalnirea cu Ingerul Pazitor este o experienta impresionanta, o experienta care ne va conduce catre nivele din ce in ce mai inalte de constientizare spirituala. Cand intram in contact cu Ingerul Pazitor vom simti iubirea si lumina pe care doar un inger ni le poate oferi. Vom simti in inima ca Ingerul nostrum Pazitor a fost mereu langa noi si a asteptat dintotdeauna aceasta intalnire, acest moment in care vom fi capabili sa luam legatura cu el.
Avem nevoie de:
  • Un loc linistit
  • Inima si mintea deschise pentru experienta intalnirii cu Ingerul nostrum Pazitor
Etapa 1
Gasiti un loc linistit in casa, unde sa nu fiti deranjati, unde sa va simtiti bine si sa va puteti linisti mintea. Relaxati-va, eliberati-va mintea de grijile cotidiene.
Etapa a 2-a
Inainte de a incepe, rugati-va lui Dumnezeu, rugati-va din inima, cerandu-i sa va ajute sa luati legatura cu Ingerul vostru Pazitor si sa va acorde gratia Sa in acest scop. Acum sunteti gata sa incepeti.
Etapa a 3-a
Imaginati-va corpul ca se umple cu o lumina paradisiacal, alba, placuta. Aceasta lumina incepe sa va umple corpul de la varfurile degetelor de la picioare si pana in crestetul capului. Lumina se inalta din crestetul capului vostru si va conecteaza cu cerurile. Sunteti total relaxati pe masura ce iubirea va umple corpul din crestet pana in talpi, conectandu-va cu divinul.
Etapa a 4-a
V-ati eliberat de grijile terestre si simtiti ca iubirea ingerilor lui Dumnezeu va inconjoara. Acum, imaginati-va ca va plimbati pe o plaja cu nisip auriu. Se simte o usoara briza in aer. Simtiti prospetimea brizei oceanului si auziti cum se sparg de tarm valurile.
Etapa a 5-a
Incepeti sa va plimbati pe plaja pana ajungeti la o mica cabana alba. In timp ce va indreptati catre cabana, simtiti iubirea ingerilor lui Dumnezeu cum va umple inima si sufletul. N-ati mai simtit pana acum o asemenea iubire cereasca. Stiti ca atunci cand veti deschide usa frumoasei cabane, Ingerul Pazitor va fi acolo asteptandu-va. Astepta de mult acest moment.
Etapa a 6-a
Apropiati-va de cabana, simtind emotia si bucuria intalnirii cu Ingerul vostru pazitor. Deschideti usa cabanei si constatati ca ingerul va asteapta acolo. La inceput nu sunt necesare cuvinte. Tot ce simtiti este un simt extreme al recunoasterii. Apoi, ingerul va vorbeste. Aceasta conversatie va fi diferita pentru fiecare dintre noi. V-ati intalnit Ingerul Pazitor! Acesta este ingerul care v-a insotit inca de la nastere. Este acolo pentru a va ajuta si ghida in calatoria spirituala. Aveti acum certitudinea ca nu sunteti singur. Ingerul va va iubi si va va ghida. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii cereti ajutorul.
Etapa a 7-a
Dupa ce ati terminat de vorbit cu Ingerul vostru Pazitor, multumiti-i pentru intalnirea pe care ati avut-o si multumiti-I lui Dumnezeu pentru ghidarea Sa. Parasiti cabana si reveniti pe plaja. Plimbandu-va pe tarm simtiti cum sunteti plin de emotia intalnirii cu ingerul. Sunteti din nou acasa si multumiti inca odata lui Dumnezeu pentru aceasta sublima experienta.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu