Arhanghelul Uriel

sâmbătă, 25 septembrie 2010

| | |
Arhanghelul Uriel prin Jennifer Hoffman
6 septembrie 2010 (ii multumim Alexandrei)
Cel mai rau lucru care se poate intampla
Vina si rusinea ne poarta in adancurile fricii, in incursiuni prin care ne conving orice forma ar imbraca, ele reprezinta cel mai rau lucru care se poate intampla. Asemenea tuturor lucrurilor inspaimantatoare, vina si rusinea reprezinta reziduuri ale trecutului si prin urmare nu au niciun fel de putere reala, cu exceptia celei pe care le-o atribuim noi. Da, asa cum se intampla cu toate lucrurile care traiesc in imaginatia noastra si care ne influenteaza puterea mintii si a gandirii, vina si rusinea sunt puternici creatori ai realitatii noastre. Ele pot de asemenea sa ne blocheze de fiecare data, pana cand depasim credinta ca lucrurile pe care le imagineaza reprezinta cel mai rau lucru care se poate intampla avand in vedere ca exista ceva mai rau decat vina si rusinea.
 
Ce poate fi mai rau decat vina si rusinea? Paralizia pe care o pot crea in interiorul noastru si care ne impiedica sa intreprindem orice actiune al carei rezultat ar putea sa aiba legatura cu ele. Pentru vina, acest rezultat este legat de situatii in care riscam sa ne simtim vinovati in legatura cu ceea ce am facut sau suntem  facuti de altii sa ne simtim vinovati. Amintiti-va ca vina are de a face cu manipularea, asa ca daca vrem sa facem ceva care sa ne fie noua de folos, rezultatul va fi teama ca poate exista cineva care sa ne spuna ca am gresit si ca suntem rai, pentru ca ar fi preferat ca noi sa facem un efort, sa petrecem mai mult timp, sau sa ne folosim energia pentru ei.

Rusinea este legata de frica de abandon, de respingere si, in cele din urma, de moarte. Teama noastra de a fi facuti de rusine are radacini adanci, pornind de la frica primordiala de a fi lasti singuri, fara sprijin, prada mortii. Aceasta poate ifi moarte fizica dar si moarte emotionala, situatie in care nu mai avem pe nimeni care sa ne iubeasca si sa ne ingrijeasca. In lumea de astazi, aceasta frica poate parea prostesca dar avem de-a face cu ea la nivelul mintii, a vietilor trecute si a memoriei celulare. Vazute din aceasta perspectiva, aceste frici sunt foarte reale si ne vor impinge sa facem orice pentru a evita rusinea si posibilele ei urmari dezastruoase.
 
Care este cel mai rau lucru care vi se poate intampla? Probabil nimic pe atat de serios sau de cumplit, pe cat va puteti voi imagina. Ii veti permite acestei frici sa va paralizeze? De cele mai multe ori, ceea ce ne blocheaza este teama de cel mai rau lucru care se poate intampla, teama nascuta din vinovatie si rusine. Vinovatia si rusinea reprezinta o negare a divinitatii voastre. Lasati aceste temeri sa se ridice la suprafata, impacati-va cu ele si apoi mergeti cu incredere mai departe pe calea voastra, stiind ca, din punctul vostru de adevar, orice este posibil si ca, atunci cand va aflati in acest adevar, ce este mai rau nu se intampla niciodata.

Echinoctiul din septembrie
 
Aceasta luna marcheaza echinoctiul de toamna, care va avea loc pe 22 septembrie, un moment in care vom avea din nou ocazia sa echilibram energiile dinauntrul si din jurul nostru. Imediat dupa echinoctiu este luna plina in Berbec, adica zero grade in Berbec. Aceasta aduce o forta de transformare care ii va da putere oricarei intentii pe care v-ati stabilit-o. Folositi aceasta perioada incepand de acum si pana atunci – pentru a acorda atentie la tot ce apare in viata voastra, spre a fi echilibrat, pentru ca apoi sa faceti lucrarea interioara care vi se va revela. Este o ocazie minunata pentru incheiere, daca suntem dispusi sa o facem.
 
Am obsrevat, in sedintele recente, ca problema echilibrului energetic este una foarte puternica. De ce anume avem nevoie pentru fi echilibrati, cum ramanem echilibrati si ce anume ne scoate din acest echilibru, sunt intrebari care apar deseori in sedintele mele de terapie cu clientii. Chiar daca avem cu totii intentia de a ne echilibra, este interesant cat de usor le permitem altora sa ne dezechilibreze. O vorba rea, o actiune intentionata sau o unda de dispret sunt deseori suficiente pentru a ne arunca pe fereastra toate bunele noastre intentii de a fi puternici, ramanand sa ne intrebam ce s-a intamplat si de ce ne urasc oamenii astia.
Odata cu echilibrul vine si amintirea faptului ca si ceilalti fac lucruri fara sa tina cont de noi – nu neaparat impotriva noastra – avand propriile lor motive. Invidia este un sentiment pe care nu il atribuim suficient celorlalti, atunci cand le evaluam actiunile. Si de ce am face-o, din moment ce nu credem niciodata ca suntem cine stie ce – si atunci, de ce ar putea fi ceilalti invidiosi pe noi. Cu toate acestea, deseori, actiunile sau cuvintele lor sunt inspirate de gelozie sau invidie. Le veti permite sa va dezechilibreze? Depinde de voi.
 
Luati-va angajamentul ca, in aceasta luna, sa va recapatati echilibrul in viata, astfel incat energia care se scurge din voi sa fie egala cu energia primita – o stare de echilibru in care oamenii din viata voastra va daruiesc din inima si va trateaza cu iubire, respect si consideratie. Stabiliti-va intentia si insistati sa fiti cu oameni care gandesc la fel cu voi si care va apreciaza pentru ceea ce sunteti si eliberati-i pe cei care nu o fac. Apoi, permiteti-va sa stiti ce inseamna sa simtiti pacea, bucuria si claritatea ce vin din a va afla in echilibru cu propria energie, revendicandu-va miracolele ce va sunt la dispozitie doar daca le cereti.

Mesajul lui Uriel – Lasati loc pentru miracole

Fiind constienti acum de rolul vostru de co-autor si de felul in care va puteti crea viata, sunteti hotarati sa va asumati puterea de a crea realitatea pe care v-o doriti – o realitate care sa va reflecte divinitatea si conexiunea. Prin intermediul vointei voastre de parteneriat cu Sursa si cu lumina, ati deschis usa materializarii instantanee, prin care puteti experimenta rezultatele intentiei voastre, atunci cand va miscati la unison cu fluxul energiei universului. Dar, lasati loc in creatia voastra si pentru miracole, pentru lucrurile pe care nu le puteti vedea cu ochii, dar despre care stiti, in adancul inimii voastre, ca pot fi posibile.  
 
Creatia nu este o lucrare grea. Ea reprezinta o curgere fara efort, care are loc atunci cand lucrati prin intermediul intentiei, in momentul prezent. Trecutul nu poate fi schimbat si el constituie un aspect important al calatoriei voastre. Atunci cand creati, pornind de la ideea ca nu doriti sa repetati trecutul, nu va recunoasteti puterea si pierdeti frumusetea si darul fiecarei experiente. Fiecare nivel al creatiei exista la nivelul vibratiei voastre energetice. Atunci cand va schimbati vibratia, treceti pe nivele energetice noi, care permit ca in realitatea voastra sa fie prezenta mai multa lumina.

Atunci cand va lasati in voia curentului, cu intentia materializarii, ii permiteti Spiritului sa va recompenseze cu binecuvantari despre care nu puteati sti ca sunt posibile. Acestea sunt miracolele care confirma transformarea voastra si care exista in cadrul nivelelelor celor mai inalte ale campului vostru de potential. Ele reprezinta recunoasterea puterii voastre si raspund credintelor voastre legate de ceea ce meritati, de ceea ce sunteti pregatiti sa primiti sa intre in realitatea voastra. Sunteti pregatiti sa traiti o viata plina de bucurie, satisfacatoare si plina de abundenta? Atunci aveti nevoie sa-I permiteti Spiritului sa va fie partener in aducerea catre voi a tuturor lucrurilor pe care inima voastra le doreste si pe care gandirea voastra tridimensionala nu si le poate imagina.

Rolul vostru in co-creatie este acela de a va stabili intentia, de a crede in posibilitatea acesteia, de a sti ca meritati tot ceea ce cereti si de a fi dornici sa primiti toate acestea si mai mult decat atat. Partea de „mai mult” este aceea in care Spiritul preia conducerea, aducand implinirea dorintelor voastre bazate pe ego si raspunzand viselor inimii voastre. Atunci cand lasati loc pentru miracole, ii permiteti Spiritului sa va binecuvanteze dincolo de imaginatia voastra, avand incredere ca El stie foarte bine dorinta cea mai profunda a sufletului vostru, pentru a va putea implini visele. Lasati apoi Spiritul sa lucreze cu voi si pentru voi, astfel incat sa puteti cunoaste bucuria unei vieti pline de miracole.

Explorarea energiei Cristal

Datorita literaturii disponibile, multi dintre cei cu energie Cristal cred ca toti sunt genul de oameni timizi, derutati si blanzi, care se dau in laturi din fata confruntarilor si nu au o directie clara in viata. Chiar daca toate acestea sunt adevarate pentru unii dintre ei, ele nu se aplica tuturor. De fapt, multi dintre indivizii Cristal au un mare curaj, numai ca nu stiu cum sa il foloseasca. Ei se tem sa-si demonstreze curajul, atunci cand incercarea lor de a-si arata o latura mai extrovertita se confrunta cu prezenta mai puternica si mai zgomotoasa a unor Indigo sau a altora asemenea lor. Lista trasaturilor Indigo si Cristal este urmatoarea:
 
Indigo pot avea toate caracteristicile de mai jos, sau orice combinatie a lor:
  • Foarte intuitivi, empatici si sensibili din punct de vedere psihic;
  • Zgomotosi, neascultatori si certareti
  • Foarte creativi in arta, muzica, tehnologie si scris
  • Se opun tuturor regulilor si regulamentelor
  • Comunica bine cu animalele si sunt sensibili la ele;
  • Se deprima usor, ceea ce poate conduce la sinucudere
  • Predispusi dependentei si abuzului de substante, in special droguri si alcool
  • Stiu sa se auto-saboteze si sunt deseori frustrati de directia in care se indreapta viata lor;
  • Capabili sa vada adevarul in toate lucrurile – stiu cand sunt mintiti;
  • Au un puternic simt al integritatii si cer asta si de la ceilalti
  • Sunt deseori diagnosticati cu dislexie, AD, ADHD sau probleme de auz
  • Sunt foarte directi in comentarii, aproape de a fi nepoliticosi
  • Au nevoie de pace si calm (chiar daca ei sunt cei care creaza mult haos)
  • Se simt intotdeauna singuri, fara sa-si gaseasca locul si diferiti de ceilalti, preferand sa fie lasati singuri;
  • Au putini prieteni, iar aceia pe care ii au sunt, de obicei, Indigo
  • Foarte inteligenti, dar lucreaza sub capacitatile lor reale;
  • Le ia mult timp sa „creasca”si nu stiu cum sa se comporte in societate;
  • Le lipseste increderea in sine, putand ajunge chiar la ura de sine
  • Se pot infuria si au probleme cu controlul furiei, care de cele mai multe ori vine din frustrare
  • Au o puternica nevoie de iubire, intelegere si acceptare
  • Au o intelegere innascuta a spiritualitatii, chiar daca nu sunt deschisi in legatura cu propriile daruri
Copiii de cristal pot avea toate caracteristicile de mai jos, sau orice combinatie a lor:
  • Foarte intuitivi si sensibili din punct de vedere psihic
  • Foarte empatici, pana la nivelul procesarii energiei pentru planeta;
  • Tacuti si retrasi, pot fi si foarte timizi
  • Se retrag, atunci cand sunt atacati, ceea ce poate conduce la autism pentru copii mici;
  • Foarte talentati in domeniul muzical sau artistic;
  • Vad ingeri, spirite si pot comunica cu ele;
  • Se pot naste cu amintiri ale vietii de dincolo
  • Pasnici si iubitori de pace, nu se cearta si se retrag din fata confruntarilor
  • Pentru ei, lumea este derutanta, intimidanta si zgomotoasa
  • Sunt sensibili la schimbarile de energie si pot deveni foarte agitati la aparitia acestora
  • Pot avea alergii la foarte multe lucruri, in special la alimente si chimicale
  • Foarte inteligenti, dar pastreaza asta pentru ei
  • Se izoleaza din punct de vedere social  pentru ca le este greu sa stea printre oameni
  • Aduc schimbarea in liniste, spre deosebire de cei Indigo
  • Au o mare nevoie de iubire, intelegere si acceptare
 
Multi dintre voi, cei care ati vazut lista cu trasaturile indivizilor Indigo si Cristal pe site ati avut bucuria sa intelegeti „ce sunteti”. Dar toate acestea reprezinta numai simple orientari, pentru a intelege nenumaratele caracteristici pe care le pot avea indivizii Indigo si Cristal. Indigo le vor vedea ca pe niste etichete si le vor respinge. Cristalii le vad ca pe niste definitii si le folosesc pentru a-si sustine calitatile lor puternice, dar nu atat de sonor exprimate. Numai ca aceasta ii pune in pozitia de a nu sti cum sa-si foloseasca energia si pentru asta au nevoie de curaj.

Sfatul meu catre Cristale este sa foloseasca lista de mai sus, pentru a-si identifica darurile sau talentele in legatura cu care se simt siguri. Sunteti artisi, muzicieni, intuitivi, vorbiti cu ingerii si spiritele, sunteti foarte empatici? Acestea sunt domeniile in care va simtiti siguri si curajosi. Cum le puteti extinde, astfel incat sa creati viata, felul de a trai, afacerea sau ocazia pe care le doriti? Trebuie sa incepeti din punctele voastre forte si, daca nu stiti, intelegeti sau recunoasteti care sunt acestea.

Curajul nu depinde de a dori sa faci cel mai zgomotos, mai prostesc sau mai provocator lucru la care te-ai putea gandi. Avand curaj, suntem dornici sa ne recunoastem drept ceea ce suntem, de a ne sarbatori pe noi insine si darurile noastre, de a fi buni si atenti cu noi, asa cum suntem cu altii si sa ne recunoastem talentele ca fiind bunuri valoroase, pe care le putem folosi pentru a crea realitati pline de succes, inteles si implinire. Asadar, care va sunt darurile si cum le puteti folosi in viata? Ce puteti crea si cum puteti gasi in voi curajul pentru a arata lumii intregi cine sunteti, avand deplina incredere si exprimandu-va darurile?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu